Nyomtatás

1995-től a Villas Hungária Kft., mint a Villas vízszigetelő termékcsoport gyártójának kiemelt partnerei közé tartozunk. Forgalmunk alapján tíz éve folyamatosan az ország 10 legnagyobb forgalmazója között tartanak számon.
A vízszigetelő anyagokkal cégünk nemcsak kereskedelmi tevékenységet folytat telephelyünkön található szigetelő áruházunkban, hanem gyakorlott szakembereink be is építik azokat.

Saját kivitelezésben, komoly megvalósult referenciákkal vállaljuk új épületek szigetelését korszerű időtálló anyagokkal, gyártói garanciával.
Számos mélygarázs, pince, medence új és felújított lapostető, csarnoképület, hídszerkezetek szigetelését végeztük már el, melyek egy részét a Referencia menüpont alatt megtekinheti.

A lapos vagy kislejtésű tetők kivitelezése, illetve felújítása is kiemelten fontos területe munkánknak. Az elmúlt években nagyon elterjedt síkpala fedések átfedésére alkalmazható könnyű, időálló, formagazdag tetőfedőanyag a Villas Color forgalmazásában vállalkozásunk piacvezető szerepet tudhat magának. Ez a technológia alkalmas leginkább az elavult és egészségre ártalmas palatetők felújítására.

Cégünk a Villas bitumenes zsindely forgalmazásában és kivitelezésében piacvezető. Számos lakó és középület fedését készítettük el az elmúlt 15 év során.

Referenciáinkat a Referencia menüpont alatt találja

Gróf Zsolt
ügyvezető