Nyomtatás

Tulajdonosaink eltökélt célja a vállalkozás fő pilléreit adó fémmegmunkálási, vízszigetelő anyagok kereskedelmi és kivitelezési, valamint WEST-cell márkanevű EPS hab termékeink gyártási és forgalmazási tevékenységének eredményeként a nyereségesség mérsékelt növelése, a forgalom növekedésével összhangban. A cégvezetés elvárása a cég minden dolgozója felé kiemelkedően magas, hiszen magyar tulajdonú vállalkozásként helyt kell állnunk multinacionális versenytársaink erős piaci környezetében mind a fémiparban, mind pedig az építőipari szegmensben. A jövőben is bízunk dolgozóink kimagasló szakmai tudásában, kitartásában, lojalitásában.
Legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy régiónkban piacvezető szerepet foglaljunk el az EPS hab gyártásában, és a vízszigetelő termékek forgalmazásában egyaránt. Célunk, hogy a vízszigetelési kivitelezési munkák piacán évtizedes tapasztalattal, magas minőségi elvárásokkal és korrekt árakkal nyerjük el leendő Megbízóink bizalmát. A fémmegmunkálás területén pedig megőrizzük és bővítsük megelégedett partnereink számát. Tegyük ezt minden területen olyan minőséggel, amellyel elismerést váltunk ki a piac minden részvevőjétől.
Bízunk abban, hogy a jelenlegi stagnáló gazdasági helyzet ellenére a szigorú épületenergetikai előírások, a kötelező Energiatanúsítvány, és a növekvő tendenciát mutató energia árak ösztönzik vevőinket a tudatos energiatakarékosságra. Ennek következtében szélesebb körben felgyorsulhat az épületek fokozott hőszigetelésének alkalmazása, a hőszigetelő anyagok vastagságnövekedése, mely WEST-cell termékünk piaci sikeréhez vezet.
A meglévő és leendő felhasználóink számára korrekt árkonstrukciókkal, termékeink értékesítéséhez és beépítéséhez minden szükséges műszaki információval kívánunk erős partneri viszonyt kialakítani.

 

Gróf Zsolt
ügyvezető igazgató