Nyomtatás

A Gróf és Társai Kft. kizárólag magyarországi tulajdonosok családi vállalkozása. Az 1991-ben alapított cég kezdetben Bt formában működött, majd 2005-től Kft-vé alakult át.
      Társaságunk 1996 óta folyamatosan a Villas Hungária Kft. termékeinek kiemelt forgalmazója a régióban és az ország teljes területén. Jelentős referenciákkal rendelkezünk szigetelési munkák kivitelezéseiben, pincék, új és felújított lapostetők, zsindelytetők, és palatetők átfedése terén.
      A folyamatos fejlődés eredményeként 2002-től 15 000 m2 alapterületű telephelyünkön, Pacsán várjuk partnereinket.
      Az itt található fémmegmunkáló részlegünkben számítógép vezérelt CNC megmunkáló központokkal bonyolult gépelemek komplett fémforgácsolási feladatait végezzük német és osztrák megrendelők számára.
      Telephelyünket folyamatosan bővítjük, 2007-ben indítottuk meg a WEST-cell polisztirol habot gyártó cégrészünket, mely mára méltó társa a vállalkozás másik két alap pillérét adó tevékenységnek.
      Munkáink minőségét és vevőink megelégedettségét kiemelten fontosnak érezzük, ezért 2006-tól cégünknél az MSZ-EN ISO 9001:2001, valamint MSZ-EN ISO 14001:2005 szabványokra épülő MINŐSÉG- és KÖRNYEZETKÖZPONTÚ INTEGRÁLT IRÁNYÍTÁSI RENDSZERT vezettünk be és működtetünk.
      Az általunk gyártott és forgalmazott termékek minőségét folyamatosan ellenőrizzük és akreditált minőségellenőrző intézetekben vizsgáljuk.