Nyomtatás

Felszívódó nedvesség ellen az épületszerkezeteket és a beépített anyagokat védeni kell. Ezeket a szerkezetek a talajban jelenlévő talajpára, talajnedvesség és pincék esetében gyakran előforduló talajvíznyomás ellen kell megvédeni.
Vállalkozásunk mindazokhoz a feladatokhoz, amelyek a talajvíz és a talajpára távoltartásához szükségesek Villas bitumenes szigetelőanyagok széles választékát kínálja hegeszthető bitumenes vastaglemezeket és öntapadó szigetelő lemezeket egyaránt. A szigetelésnél külön gonddal figyeljünk a lemezek toldásaira és a megfelelő csomóponti kialakításokra. Minden esetben, a munkák megkezdése előtt a beton, vagy vakolt felületet pormentesíteni és kellősíteni szükséges.

A hagyományos lakásépítésben a legtöbb gondot a földszinti padló és lábazat szigetelése jelenti. Itt a felszívódó nedvesség ellen kell védekezni. Erre a legalkalmasabb az egy rétegben is alkalmazható 4 mm vastagságú hegeszthető lemez.

A talajvíznyomás a támadó vizek legveszélyesebb fajtája az épületek számára. A talajvíz és a föld nyomására az épületek tartószerkezetét, a felmenő falakat és a pincepadlót méretezni kell. A talajvíznyomás elleni szigeteléshez korszerű, kiváló tulajdonságú modifikált bitumenes lemezeket forgalmaz vállalkozásunk. Talajvíznyomás elleni szigetelésre az elasztomer modifikált bitumenes lemezek két rétegben használhatók. A 4 mm vastag, hegeszthető Villas lemezek rögzítése teljes felületen lángolvasztással történik.

Az alkalmazott rétegeket és a Villas lemezek kiválasztását mindig az adott építési körülményektől függően kell megtervezni. Talajvíznyomás elleni szigetelésnél a Villas bitumenes lemezek közül csak az üvegszövet hordozóbetéttel készültek alkalmazása előnyös.
Ingyenes szaktanácsadással, és árajánlat készítéssel állunk minden kedves megrendelőnk rendelkezésére.

A különböző lábazat és pinceszigeteléshez szükséges műszaki megoldásokról a következő információs kiadvány segítségével tájékozódhat.

Pincék lábazatok prospektus

A pincék és lábazatok szigetelésben referenciáinkat itt tudja megtekinteni.