Nyomtatás

A zöldtető olyan járható lapostető, ahol a vízszigetelés felett - megfelelő teherelosztó réteg közbeiktatásával - termőföldbe telepített növényzet biztosítja a tetőn való tartózkodást, mozgást. Mivel ezek a rétegek jelentős súlyt képviselnek, ezért a vízszigetelést és a hőszigetelést is ezek figyelembevételével kell megválasztani, hogy mindkettő a mechanikai igénybevételekkel szemben elegendő szilárdsággal rendelkezzen. A zöldtetők vállalkozásunk által kínált korszerű Villas modifikált bitumenes lemezekkel biztonságosan és gazdaságosan szigetelhetők. Az extenzív és az intenzív zöldtetők szigetelésénél a speciálisan erre a célra kifejlesztett Villaverde lemezeket ajánljuk, mivel ezek a bitumen anyagának és a hordozórétegének (poliészterfátyol vagy vörösréz lemez) kialakítása miatt megakadályozzák a növényzet gyökereinek áthatolását. A bitumenes lemezek minőségét folyamatosan ellenőrzik, rendelkeznek a szükséges FLL és LDA minősítésekkel.
Legyen szó akár extenzív, kis termőréteg vastagságú, vagy intenzív, akár cserjéket és fákat is nevelő zöldtetőről, munkáink során bizonyítottuk szakmai ismereteinket, szigetelő szakembereink munkáinak magas minőségét.

A terasz és járható tetők speciális feladatok ellátásra alkalmas lapostetők, melyek kivitelezésekor nagy gondosságot igénylenek. Vállalkozásunk által kínált korszerű Villas modifikált bitumenes lemezekkel biztonságosan és gazdaságosan szigetelhetők ezek a szigetelési feladatok is.

Zöldtetők és terasztetők szigetelésben referenciáinkat itt tudja megtekinteni.